An Unbiased View of یبوست طولانی نشانه چیست
An Unbiased View of یبوست طولانی نشانه چیست
Blog Article
درمان دارویی یبوست شیاف : انواع مختلفی از شیافها عملکردی مشابه تنقیه دارند و نسبت به آن کمتهاجمیتر هستند.
برخی از مطالعات نشان داده اند که افزودن پروبیوتیک ها می تواند برای افراد مبتلا به «یبوست» مزمن مفید باشد.
مصرف غذاهای حاوی فیبر : مصرف غذا های دارای فیبر داخل دستگاه گوارش را پاکسازی و مرطوب میکند همچنین مقدار مدفوع را افزایش داده و عضلات دستگاه گوارش را تقویت خواهد نمود.
طی دوران یائسگی در نتیجه کاهش سطح این هورمون ها، یبوست اتفاق می افتد. علاوه بر این، ضعف عضلات لگن در سنین بالا نیز سبب اختلال دفع و یبوست خواهد شد.
نفخ نفخ و درد شدید، معمولاً در سمت چپ و پایین شکم احساس میشود. در هنگام یبوست گازی که به صورت طبیعی توسط باکتریهای روده از مدفوع تولید میشود درون روده جمع میشود و درد ایجاد میکند.
مصرف غذاهای کم فیبر مانند گوشت، شیر، پنیر و غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید.
سامانه ی دکتر مایکو برای اولین بار در ایران، با داشتن مجوز برای ارائه خدمات آنلاین پزشکان بیمارستان ها، اقدام به یاری رساندن بیماران در سراسر کشور کرده است.
بسیاری از انواع فیبر به جذب و حفظ آب در روده کمک میکند. فیبر علاوه بر حجیم کردن مدفوع با نگه داشتن آب در خود مدفوع را نرم میکند. همزمان با افزایش میزان فیبر رژیم غذایی، توصیه میشود که مقدار آب مصرفی روزانه نیز از حد عادی بیشتر شود.
اگر تمایل به اجابت مزاج دارید، معطل نکنید. هر چه بیشتر صبر کنید، مدفوع شما سفت تر می شود.
لوبیپروستون : این داروی با فعال کردن کانال کلرید باعث افزایش ترشح یون کلرید از سلول های مخاط روده به درون کولون روده میشود. سپس یبوست مزمن درمان به دنبال یونهای کلرید، یونهای سدیم و آب به داخل کولون روده حرکت میکنند و باعث نرمی مدفوع میشوند.
سبزیجات شامل: چغندر، کلم بروکلی،کاهو، هویج، ذرت، لوبیا سبز، نخود فرنگی، اسفناج، آووکادو، سیب زمینی
آزمایش خون : با وجود دور از ذهن بودن ولی آزمایش خون در ارزیابی بیماران مبتلا به یبوست مناسب است.
موزهای سفت و سبز ممکن است یبوست را تشدید کنند. در حالی که موزهای رسیده دارای فیبر محلول بالایی هستند و می توانند برای از بین بردن یبوست مفید باشند.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)